CAFELUȚA...

Despre

Cine suntem? Pe scurt!

Suntem o firmă de, design interior, condusă de Popa Cristian, un tânăr designer, specializați pe amenajări interioare originale.

Ne axăm pe ajutorarea clienţilor în ceea ce priveşte amenajarea interioară a unei locuinţe, zone sau a unui spaţiu.

O firmă tânără pe piaţă, cu foarte multă prospeţime, gusturi diverse şi creativitate.

Cine suntem? Detaliat!

Suntem din Oradea dar oferim servicii în toată țara.

Misiunea noastră este să ajutăm clientul în amenajarea spaţiului cu minimă implicare. Suntem acel „om de legătură” între tine şi ceilalţi oameni care vor lucra la proiect.. de la zidar până la electrician, noi supraveghem totul ca tu să fii cât mai liber.

Cintyq Design își dorește să fie un reper în design-ul interior și un exemplu de dedicare pentru mulțumirea clienților.

Servicii de design care constă în realizarea de proiecte și randări .

Servicii de vizualizare în 3D și design interior.

Executăm lucrări de diversă complexitate în toate stilurile existente.

Implicarea este totală pe întreaga durată de dezvoltare a lucrării, de la prima întâlnire gratuită care te va ajuta să clarifici sau să identifici stilul pe care îl dorești, până la finalizarea proiectului.

Propunem idei care îndeplinesc criterii de estetică, funcționalitate și adaptare la nevoile beneficiarilor dar în acelasși timp și în tendințe de design.

Cintyq Design reflectă pasiunea pentru design, produse deosebite și execuție impecabilă La fiecare proiect se lucrează în funcție de dorințele beneficiarului ca finalul sa fie un interior plin de personalitate.

Serviciile noastre includ totodată o listă cu detalii de achiziție pentru fiecare piesă de mobilier, obiect decorativ sau finisaj propus în amenajare. Ne asigurăm că proiectul de design interior i-a forma finală prin vizite pe șantier și în magazinele de profil.

Mai multe detalii despre servicii și procesul de lucru, aici.